VRAAG NAAR DE SPECIALE PRIJZEN!! (RGATIS BEZORGT EN GRATIS LES)

 

 

H|CLASS™ E10

Iedereen kan naaien met de HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E10 naaimachine.

De beste aspecten van de HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E10 naaimachine zijn het gebruiksgemak en de vele functies en accessoires om u op gang te helpen. Dankzij de steekkeuze kunt u uw creativiteit de vrije loop laten bij het maken van kleding, woonaccessoires of geschenken voor vrienden en familie. Deze eenvoudig in te rijgen en betrouwbare machine staat garant voor jarenlang naaiplezier. 

Laten we beginnen met iets moois!                            nu;€299,=
H|CLASS™ E10 film clip >>


 

H|CLASS™ E20

Zet uw naai-ideeën om in werkelijkheid met de HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E20 naaimachine.

Iedereen wil naaien met de HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E20 naaimachine! Met eenvoudig te gebruiken functies zoals het 1-staps knoopsgat en het makkelijke inrijgen, plus de extra accessoires, hebben naaisters alles in huis om in een mum van tijd dezelfde outfit te maken voor henzelf en hun beste vriend. Een betrouwbare naaimachine die garant staat voor jarenlang creatief plezier. 

Laten we beginnen met iets moois!                                    NU: €399,=

H|CLASS™ E20 film clip >>

 
HUSQVARNA-VIKING onix 15 en 25
 

 • automatische draadinrijger
 • 1-staps-knoopsgat
 • instelbare steeklengte tot 4mm, steekbreedte tot 5mm
 • platliggend spoel met roterend grijpersysteem, gemakkelijk in te brengen
 • vrije arm
 • regelbare persvoetdruk
 • met 2 jaar garantie
 • geleverd met 8 basisvoetjes
 • NU: € 399,= met  gratis instructie les!


   
   
                                                                                                                    


  Husqvarna Brillance 75 Q
   
  nu€1999,=
   

   

  Afbeelding invoegen   Zo handig

  De Husqvarna-Brilliance 75Q heeft een ingebouwde naaigids en een sensor systeem. Je hoeft alleen het type stof in en de naaitechniek in te voeren en de machine kiest automatisch de juiste steek met de juiste lengte, breedte, naaisnelheid en draadspanning. De gids geeft ook de naaivoet, naaldtype en naaldgrootte aan. De naaivoetdruk bepaalt de machine helemaal zelf, voor iedere stofdikte. En bij rekbaar materiaal wordt de druk verminderd, zodat de stof niet lubbert. Reuze handig.

  Steken

  De machine heeft 463 nuttige en decoratieve steken, 4 alfabetten en 24 geheugens, waarin je wel 2300 persoonlijke steken kunt opslaan. Je maakt eenvoudig 11 soorten knoopsgaten met de 1-fase knoopsgatautomaat. De steekbreedte is instelbaar tot 7 mm en de steeklengte tot 6 mm. Met spiegelfunctie: horizontaal en verticaal.

   

  Nog meer naaifuncties

  Wanneer de onderdraad bijna op is, stopt de machine om je te waarschuwen. De spoel wissel je vervolgens gemakkelijk aan de bovenzijde. De draad steek je zo in met de ingebouwde draadinsteker en de automatische draadafsnijder zorgt ervoor dat de draden afgeknipt worden. Met extra ingebouwde garenpen voor naaien met een tweelingnaald. Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door de dikkere stoffen. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. De verzinkbare transporteur helpt je met het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand.

  Quilten

  De combinatie van grote werkruimte van 25 cm rechts van de naald en een lange vrije arm maakt deze machine ideaal voor de grotere projecten. Met extra hoge naaivoet, voor verwerken van de dikkere stoffen of meerdere lagen.

   

  Handige extra’s

  De Husqvarna-Viking Brilliance 75 Quilt bedien je heel eenvoudig met de stylus en het kleuren touchscreen, waarop je direct alle informatie kunt vinden. De vernieuwde Led technologie zorgt voor goed en kleurecht zicht op je werk. De machine heeft een vrije arm, voor naaien van mouwen en broekspijpen. Met afneembaar accessoiresbakje.

  We leveren deze machine met 12 naaivoeten, voetpedaal met snelheidsregeling en een harde beschermkap

   Afbeelding invoegenHusqvarna - Viking Brilliance 75Q

                       ( IN VOORRAAD)                                                                       nu; € 1999,=

   

   

   

   

   

   
   
   

   

   

   Afbeelding invoegenopal 650

   

  nu; €1099,=Husqvarna Tribute 150C introductie met extra voetjes!! NU: 999,=