Husqvarna-Viking


 

HUSKYLOCK™ s15 - De ideale hulp voor een schitterende afwerking in recordtijd

Combineer de snelheid en de uitstekende resultaten van de HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ s15 overlockmachine met de veelzijdigheid van uw naaimachine - een perfecte combinatie!

De HUSKYLOCK™ s15 machine is gemaakt voor schitterende 2-3-4-draads afwerkingen van alle soorten stoffen, van elastische tot dunne stoffen. De extra hoge persvoetlichter vereenvoudigt het overlocken van dikke lagen stof en quilts.

 

nu; €499,=  amber air S 400 € 1449,= 

 amber Air S-600  €3299,= 

Huskylock™ s25 - Innovaties voor een nieuwe overlock ervaring

De HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ machines zijn aan alle kanten innovatief - van binnen en van buiten. Alle innovaties zijn gericht op gebruiksgemak en professionele resultaten. Vooral de kracht en de mogelijkheden van een HUSQVARNA VIKING® overlockmachine zullen u aanspreken. Stelt u zich alle mogelijkheden voor nieuwe creaties eens voor!

De prachtige kledingstukken en woonaccessoires die u hier afgebeeld ziet, zijn allesbehalve gewoon. Net als de HUSKYLOCK™ overlockmachines, zijn ze innovatief; van de steken aan de binnenkant tot en met de zomen aan de buitenkant en inspireren ze u tot het maken van unieke werkstukken waar het gemak en het plezier van de HUSKYLOCK™ overlockmachine vanaf straalt. Of u net begint aan uw overlockreis of dat u een enthousiasteling met ervaring bent: de HUSQVARNA VIKING® overlockserie heeft de juiste machine voor u.

Uw ideale naaigezelschap wacht op u.
 

tafelmodel Blindzoom machine.
voor snel en moeiteloos blindzomen van;
rokken,jurken,pantalons.
nu;€499,=Afbeelding invoegen  

 


van €699,=


nu; €599,=